Workshops schminken, zowel de basis als voor gevorderden en one-stroke techniek

Workshops schminken, zowel de basis als voor gevorderden en one-stroke techniek

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Workshops

De Kindercarrousel geeft ook workshops voor een ieder die zelf graag wil leren schminken.  De Kindercarrousel geeft facepaint of schminkworkshops (voor zowel een beginnende als een ervaren schmink(st)er, zodat u zelf kan leren om een kindergezichtje om te toveren tot een stralend geschminkt snoetje. Denk bijvoorbeeld ook aan leden animatieteams van vakantieparken, campings, attractieparken, dierentuinen, medewerk(st)ers van kinderdagverblijven, BSO, peuterspeelzalen, leerkrachten basisschool of Pabostudenten, vriendinnenavond, vrijgezellenfeesten etc.

Een voorbeeld: De Kindercarrousel heeft vorig jaar het schminkteam van Attractiepark Slag een aan het Attractiepark aangepaste basis schminkworkshop gegeven. Daarnaast ook een basis workshop Airbrush tattoos en een korte workshop tijdelijke glittertattoos.
Dit alles kan in overleg op locatie, bij u thuis, bij de vereniging of bij De Kindercarrousel.

Houd de agenda in de gaten voor oa. de basis schminkworkshop, schminkworkshop voor gevorderden, one-stroke schminkworkshop, bloemen schminken, sieraden schminken en schminken met gebruik van special effects en nog veel meer.

Basis Workshop Schminken in 1 Dag!

U leert in 1 dag de Basis van het Schminken.
Op Zaterdag van 10:00 tot en met 16:00 uur, incl. gebruik materiaal, lunch, koffie, thee en lekkers.

Prijs voor deze workshop komt op 85,00 euro p.p.. Locatie en datum is nog nader te bepalen en afhankelijk van het aantal te verwachten deelnemers.

Basis Workshop Schminken in 4 avonden

U leert in 4 avonden de Basis van het Schminken.
Op woensdagavond 22 maart 2017 start een 4 weken durende workshop basis schminken van 19.30 tot en met 22:00 uur, incl. gebruik materiaal, koffie, thee en lekkers. De kosten komen op 20,00 euro p.p. per avond (Bij deelname van 4 avonden).

Locatie is nog nader te bepalen en afhankelijk van het aantal te verwachten deelnemers.
Vervolg Workshop Schminken in 4 avonden

U leert in 4 avonden de het vervolg op de basisworkshop. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de technieken, ontwerpen, indelen werkplek, one-stroke techniek.
Op maandagavond 20 maart 2017  start een 4 weken durende workshop vervolg schminken van 19.30 tot en met 22:00 uur, incl. gebruik materiaal, koffie, thee en lekkers. De kosten komen op 20,00 euro p.p. per avond (Bij deelname van 4 avonden).

Locatie is nog nader te bepalen en afhankelijk van het aantal te verwachten deelnemers.

One-Stroke workshop Basis

U leert in 1 avond van 19.30 uur tot 22.00 uur de basisbeginselen (penseelstroken) van schminken met meer kleuren tegelijkertijd opbrengen. Dit vergt een andere techniek dan het schminken met 1 kleur tegelijk opbrengen. U leert om een sneller design op te zetten door het gebruik van zogenoemde colourblocks. Deze avond is incl. gebruik materiaal, koffie, thee en lekkers.

Maandag 8 mei 2017 start de basis one-stroke schmink workshop. De kosten komen op 25,00 p.p. euro voor 1 avond.

Locatie is nog nader te bepalen en afhankelijk van het te verwachten deelnemers.  
One- Stroke workshop Gevorderden

Tijdens deze workshop van 1 avond van 19.30 uur tot 22.00 uur, leert u snelle designs te schminken met het gebruik van de zogenoemde colourblocks. Meerdere kleuren tegelijk opbrengen met het gebruik van bv 1 penseel en/of spons. Deze workshop is incl. gebruik materiaal, koffie, thee en lekkers. De vervolg workshop one-stroke kan alleen gevolgd worden na het volgen van de basis workshop one-stroke schminken. De prijs voor de workshop is 25 euro p.p..

Bij het opgeven voor zowel de basis- als de vervolgworkshop one-stroke komt de prijs op 45,00 euro in totaal voor 2 avonden.

Maandag 15 mei 2017 zal de vervolg workshop schminken met one-stroke techniek plaatsvinden.

Locatie is nog nader te bepalen en afhankelijk van het aantal te verwachten deelnemers.

Workshop Sieraden schminken

Tijdens deze 1 avond durende workshop leert u hoe u een sieraad kunt schminken, door het gebruik van spons en penseel, het aanbrengen van highlights en schaduw. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur en is incl. gebruik materiaal,  koffie, thee en lekkers. Prijs van deze workshop komt op 25 euro p.p.r/dochter avond uit en bezig te zijn. Datum en locatie nader te bepalen en afhankelijk van aantal verwachten deelnemers.

Workshop bloemen schminken

Tijdens deze avondvullende workshop leert u om op diverse manieren diverse soorten bloemen te schminken. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur en is incl. gebruik materiaal, koffie, thee en lekkers.
Datum en locatie is nog nader te bepalen en afhankelijk van het aantal te verwachten deelnemers.

Speciaal verzoek workshop schminken

Hierbij kunt u denken aan invulling van bijvoorbeeld een gezellige vriendinnenavond, een teambuildingbijeenkomst etc. Bel of mail gerust en wij stellen aan de hand van u verzoek een gezellige schminkavond en offerte samen.

IMG_4170

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first]
[av_contact email=’info@dekindercarrousel.nl’ title=’Schrijf u in voor een van onze workshops’ button=’Verzenden’ on_send=’redirect’ sent=’Uw bericht is verstuurd!’ link=’page,337′ subject=” autorespond=” captcha=” color=”]
[av_contact_field label=’Naam’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Ik wil graag meer informatie over’ type=’select’ options=’Basis Workshop Schminken in 1 Dag!, Basis Workshop Schminken in 4 avonden, One-Stroke workshop Basis, One- Stroke workshop Gevorderden, Workshop Sieraden schminken, Workshop bloemen schminken, Speciaal verzoek workshop schminken’ check=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Onderwerp’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Bericht’ type=’textarea’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Datum workshop’ type=’datepicker’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]
[/av_one_full]