Bellypaint

Zo bijzonder, zwanger zijn is een wonder. Deze vaak bijzondere periode kunt u onvergetelijk  maken door het laten plaatsen van een kleurrijke bellypaint. De bewegingen van de baby zijn voor mij ook speciaal om getuige van te mogen zijn.  Een belllypaint is ook een leuk en uniek cadeau om te geven bv. tijdens een babyshower!

Er is van alles mogelijk, u kunt zelf een plaatje uitkiezen of wij bedenken samen iets moois. Het idee wordt uitgewerkt tot een voor u uniek ontwerp.

De beste tijd om een bellypaint te laten zetten is tussen de 30-36 weken, dan is uw buik mooi rond. Smeer de avond en ochtend voorafgaand de paint geen creme of olie op uw buik, daar kan de schmink van gaan vlekken. Wij werken uitsluitend met veilige schmink, dermatologisch getest, u wast het er gewoon af met water en zeep. Voor het maken van een bellypaint komen wij naar u toe en maken we de bellypaint in uw eigen veilige omgeving. Dat is wel zo prettig en ontspannend.

De Kindercarrousel zorgt zelf voor mooie foto’s van de bellypaint, deze krijgt u later toegestuurd en is bij de prijs inbegrepen. Wij moeten er wel bij vermelden dat wij geen professionele fotograven zijn.

ADRES

Stolp 1
3781 KL  Voorthuizen

TELEFOONNUMMER

GSM: 06 – 551 66 205

EMAIL

info@dekindercarrousel.nl

Follow Me

STUUR EEN bericht