IMG_8026 kleinGraag stel ik mij als schminkster van Schminken De Kindercarrousel Ede even voor.

Mijn naam is Mirjam Boxem-Engelhart, professioneel schminkster face-, belly- en bodypaint. Eigenaresse van Schminken De Kindercarrousel Ede.

Sinds eind 2005 heb ik mijn eigen bedrijf Schminken De Kindercarrousel Ede, met nu al ruim 10  jaar de specialisatie, alles op schminkgebied.

Eind 2005 had ik Schminken De Kindercarrousel Ede opgericht met het idee ouders met jarige kinderen een website te bieden waar ze alles konden vinden wat bij een kinderverjaardag komt kijken. Nu bijna 10 jaar verder heb ik mij gespecialiseerd in facepaint/schminken. Dat is waar mijn passie het meest naar uit gaat en er is niets zo mooi als een glimlach van een kind.  Bij het kijken in de spiegel  zien zij dat fantasie ook werkelijkheid kan worden.

Ik heb mij gespecialiseerd in schminken, face-, belly- & bodypaint door het volgen van diverse cursussen, workshops en daarmee op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen. Naast schminken/paint kunt u bij mij ook terecht voor het organiseren van een kinderfeestje of u kunt mij inhuren om kinderen te entertainen tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of andere gelegenheid.

Naast het schminken organiseer ik ook kinderfeestjes waarbij u kunt denken aan een bling/blingfeestje, schminken leren wij lekker zelffeestje, knutselfeestje en ik verhuur themaverkleedkisten voor een kinderfeestje thuis of op locatie.

Ik deel mijn passie schminken ook graag door het geven van hele gezellige en leerzame workshops om de schminktechnieken zelf te leren toepassen. Dit kan interessant zijn voor u zelf als vader, moeder, opa, oma, of voor leden van animatieteams van vakantiepark, dierentuin of pretpark, leid(st)ers van speelzalen, kinderdagverblijven, leerkrachten of voor een gezellige vriendinnenavond.

Kijk verder op de website om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen!

Met hartelijk gekleurde schminkgroet,

Mirjam Boxem-Engelhart

Mijn schmink C.V.

Evenementen:

EvenementPlaats
Festival Roots in the woodsApeldoorn
Park van Sint Ouwehands DierenparkRhenen
Beachbar braderieMaurik
Wereld HavendagenRotterdam
UitboulevardArnhem
BoerenmarktZoetermeer
Dicken’s FestijnDeventer
KoningsdagAmerongen, Arnhem
KoninginnedagEde
KoninginnedagBennekom
Festival Pure PassieEde
Festival Lokale SchoonheidWageningen
FeestweekRhenen
Sail 2015 ING Zeehelden eilandAmsterdam
Diverse themadagen Obs De Kern Ede, Kinderopvang Prins Vleermuis Ede, openingen, lustrumfeesten, braderie, markt, studentenfeest Wageningen
Oerr ING Wilde Buitendagen XXLDoorn
WNF Zapp Operatie OlifantMediapark Hilversum
Attractiepark Slagharen incompanytraining schminkteam, glittertattoos, airbrush tattoos en hairwraps en feathersSlagharen
Het Grote Paasfeest SBS6 Attractiepark SlagharenSlagharen
Koningsdag 2016 RenkumRenkum
PrinsessenfeestEde
Frozen prinsessenfeest RobineEde
Bonbons maken/schminkfeestje RoosEde

Sinterklaas- en personeelsfeesten, kraamfeesten, kinderfeestjes, feestelijke openingen en jubilea, scholen, sportverenigingen, campings, vakantieparken, pretparken en diverse andere opdrachten.

Cursussen/workshops:

Ik volg het hele jaar door diverse paintworkshops om mij te blijven ontwikkelen op paintgebied. Oa. diverse paintartiesten van over de hele wereld tijdens schminkevents door het hele land en in België. Oa. Heather Green, Nick en Brian Wolfe, Nick Wolfe, Pashur, Dutch Bihary, Annie Reynolds, Lisa Joy Joung, Matteo Arfannoti, Cat Finlayson, Christina Davison, Denise Cold, Svetlana Keller, Mark Reid, Sean Avram,  Jinny Genevieve,  Sean Avram Wiser Oner en Léa Selley.

- Jamvention in België in 2013 en 2016

- The European Body- Art Foundation (Efabe) 2013, 2014, 2015,  2016.

Naast dit alles neem ik ook deel aan paintwedstrijden, zoals Dfbw in Dongen en Gorinchem.